Welkom bij de boekingskalender van B&B Casa Traca in Arganil (Valbona). Casa Traca is een kleine informele B&B in centraal Portugal aan de voet van de Mont'Alto in de Serra da Açor. 

Ondervindt u problemen met uw boeking aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. 
Indien u problemen ondervindt met het boekingsproces neemt u dan per mail contact met ons op: info@casatraca.com . Wij verwerken uw reservering dan per email binnen 24 uur voor u. U kunt ook reserveren via onze website: Https://casatraca.com

 
Op onze kamers is plaats voor 2 personen, met uitzondering van de retro kamer waar u met 3 personen kunt verblijven. In de Byzanthijnse kamer kunt u met 4 personen verblijven, 2 volwassenen en 2 kinderen. Wilt u boeken voor 5 personen of meer, inclusief kinderen,  klikt u dan de optie "meer" aan. U krijgt dan alles te zien wat beschikbaar is.
Classic Room

 Voorzieningen

 Handdoeken

 Föhn

 Linnen

 Hangers

 Badjas

 Lock On Bedroom

 Geschiktheid

 Baby's zijn niet toegestaan

 Kinderen Niet Toegelaten

 Huisdieren

 Huisdieren niet Toegestaan

Onze romantische kamer bevindt zich op de begane grond en beschikt over een zeer royale complete badkamer. Deze tweepersoonskamer is geschikte voor stellen zonder kinderen. Er kan geen extra bed geplaatst worden in deze kamer. Badkamer is voorzien van groot wastafelmeubel, toilet, bidet, douche en bad. 
madiwodovrzazo
       
       
       
       
       
       
madiwodovrzazo
       
       
       
       
       
       
madiwodovrzazo
       
       
       
       
       
       

Indien u problemen ondervindt met het boekingsproces neemt u dan per mail contact met ons op: info@casatraca.com . Wij verwerken uw reservering dan per email binnen 24 uur voor u.