Mankel huone
Nuku hyvin entisessä mankel-huoneessa, perinteisten savirappausten ja vanhojen hirsien suojissa.

Huone 2 henkilölle + 1 lapsi
Vuoteet twin, 2 yhden hengen vuodetta. Vuoteet mahdollista erottaa toisistaan. Ilmoita varauksen yhteydessä jos haluat sängyt erikseen.


Huoneeseen on mahdollista tilata aamiaiskori 10,-€/hlö/aamu. Aamiainen koostuu aina sesongin lähituotteista ja siinä on aina myös emännän hapanjuurella leipomaa ”maailman parasta leipää”. Tilatessasi aamiaiskorin ilmoitathan, jos sinulla on allergioita.
Halutessa on myös mahdollista nauttia myöhäiseksi aamiaiseksi kaffelan tuotteita kaffelan terassilla (kaffelan aukioloaikojen puitteissa. Huom! Kaffela suljettu ma ja ti!).
Sisäänkirjautuminen 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen 12.00 mennessäLisää tietoa majoituksesta alempana sivua.
 

 Amenities

 Lukittava makuuhuone

 Ilmainen parkki

 Lämmitys

 Palovaroitin

 Pyyhkeet

 Liinavaatteet

 Vaateripustimet

 Yksityinen sisäänkäynti

 Business

 Pöytä

 Sopii työskentelyyn

 Entertainment

 Kirjoja

 Food and Drink

 Aamiais mahdollisuus

 Kahvila

 Aamiainen huoneeseen

 Internet

 Wifi

 Kitchen

 Jääkaappi

 Vedenkeitin

 Mikroaaltouuni

 Astiat

 Kahvipresso

 Location

 Meri lähellä

 Pets

 Lemmikit (neuvoteltavissa)

 Pool and Wellness

 Sauna

 Hieronta

 Services

 Baari

 Siivous

 Henkilökunta

 Sports

 Kalastus

 Uinti

 Patikointi

 Suitability

 Ei tupakointia

 Suositellaan autoa

 Ei pyörätuoli ystävällinen

matiketopelasu
       
       
       
       
       
       
Saapumispäivä
       
       

Tupakoitsijoille löytyy ulkoa tupakointipaikka. Vaikka se ei ole aivan huoneen välittömässä läheisyydessä, toivomme vierailijoiden käyttävän sitä, koska vanha pihapiiri, vanhoine hirsirakennuksineen on korvaamaton perinnekohde.

Jääkaapista löytyy useampi pullo juomavettä ja lisää saa tarvittaessa pyydettäessä.

Wc:n posliini-istuin saattaa hämätä, kyseessä on kuitenkin tosiaan kompostikäymälä, johon käynnin jälkeen kuuluu nakata kauhallinen kuiviketta. 

Wc:ssä käsienpesu hoituu lämmittämättömällä kesävedellä. Vaikka vesi on periaatteessa ihan puhdasta hanavettä ja näin ollen juomakelpoista, suosittelemme kuitenkin juomiseen pullotettua vettä jota löytyy huoneen jääkaapista.

Majoittautumiseen kuuluu rentouttavat löylyt idyllisessä, puulämmitteisessä pihasaunassa, kylvet ihan kuin ennen vanhaan mummolassa! Saunalla lämmintä vettä padassa peseytymiseen saatavilla koko majoittautumisen ajan. Peseytyminen tapahtuu siis vativedellä ja retkisuihkulla.

Toivomme saunavuoron summittaista ajankohtaa varauksen yhteydessä, puusauna kun ei ihan nappia painamalla lämpeä. Lisäksi kannattaa huomioida kaffelan aukioloajat. Kaffela ei sijaitse aivan saunan vieressä, mutta rauhallisimmat sauna-ajat ovat klo.18 (pe, la klo.20) jälkeen kun kahvila on sulkeutunut.

Vinkki: voit liittää rentouttavaan saunavuoroon esim. koulutetun hieroja palvelut.  Hierojan vastaanotto sijaitsee saunan ovea vastapäätä, joten se on helppo yhdistää joko ennen saunaa tai saunan jälkeen. Kysy lisää tai varaa aika kotisivuiltamme Hieronta kohdasta löytyvästä "varaa aika hierontaan" painikkeesta.

Majoittumiseen on mahdollista liittää myös paikallisen kauneushoitolan palvelut, mm. ihanan rentouttava jalkahoito tai hemmotteleva manikyyri. Kysy lisää!!!

(Palvelut varataan palveluntuottajien omien varauskalentereiden kautta ja maksetaan erikseen.)