MARADJON BIZTONSÁGAN, MARADJON VELÜNK

A JobelHome Apartmanok magas minőségben nyújtanak szálláshely-szolgáltatást. Vendégeinket a világ minden részéről fogadjuk hosszú- és rövidtávra i, hogy kivételes élményeket élhessenek át a csodás Budapesten.

Arra törekszünk, hogy tökéletes választás legyünk párok, üzleti úton lévők és gyermekes családok számára is. Apartmanjaink legkorszerűbb okosotthon technológiával vannak felszerelve, amely teljessé teszi vendégeink kényelmét.
 


Stílusos életmód Budapesten

Apartmanjainkat New York loft stílusban tervezték meg, amelyek tágas térrel és teljes kényelemmel szolgálnak minden alkalomra. Minden helyiség a legújabb okosotthon technológiával van felszerelve modern kényelmet biztosítva a mindennapokban. Budapest belvárosában, a 7. kerületben találhatók apartmanjaink, néhány perc sétára az Erzsébet körúttól, a Magyar Zeneakadémiától és a szórakoztató negyedtől.

Apartmanjaink úgy gondolkodnak, ahogyan ön, és megértik, hogy mely lámpákat kell felkapcsolniuk, mi az ön számára előnyös hőmérséklet, és ami a legfontosabb, hogy törődnek az egészségével. Rendszerünk rengeteg levegőszűrővel rendelkezik, hogy a legjobb levegőt biztosítsa a feltöltődéshez egy hosszú nap után. Ezt a magas fokú kényelmet tapasztalhatja meg a Jobelhome Apartmanjaiban.


Exkluzív háromszobás apartman a Vár lábánál

Csendes, frissen felújított apartmanjaink a belváros budai oldalán találhatóak, mindeössze néhány lépésre a Budai Vártól és a Lánchídhoz vezető alagúttól. Egy darabka századfordulós Budapest és a modern, letisztult elegancia találkozik apartmanjainkban.

Két apartmanunk tökéletes több generációs családi utazásokhoz, hiszen a családtagjainak jut elég külön szoba, így van lehetőség a privát időtöltésre is, míg a nagy nappaliban együtt lehet az egész család. A három hálószobás apartmanunk 100 m2 és 7-8 fő befogadására alkalmas, a kétszobás és stúdió apartmanunkból tevődik össze.