STAY SAFE, STAY WITH US

Üdvözöljük a JobelHome-ban, a járvány idején Budapest lehető legbiztonságosabb szálláshelyén. A JobelHome tisztított, friss levegője felüdülés vendégeink számára, a pollent és port is kiszűri rendszerünk. Kézfertőtlenítővel és felülettisztítóval várjuk vendégeinket. Számunkra a legfontosabb, hogy egy ragyogóan tiszta apartman fogadja megérkezéskor, ahol a megtettünk minden lehető óvintézkedést, hogy biztonságban élvezhesse itt-tartózkodását. JobelHome okos-apartmanjainkba a bejutás önállóan történik, így nem szükséges a kontaktus kollégáinkkal. Foglalása után minden információt és belépési kódot elküldünk önnek e-mailben, biztosítva a privát, biztonságos és kockázatmentes bejutást.

Apartmanjaink sikkes New York loft-stílusúak, maximális kényelmet és teret biztosítanak minden alkalomra. Egységeink a legkorszerűbb okos-otthon technológiával vannak felszerelve, modern kényelem a mindennapokban. Budapest belvárosában a 7.kerületben találja apartmanjainkat, néhány perc sétára az Erzsébet körúttól, a Magyar Zeneakadémiától és a szórakoztató negyedtől.

A JobelHome tökéletes választás párok, üzleti úron lévők, családosok részére. Valamennyi apartmanunk New York loft-stílusával a lehető legnagyobb teret és kényelmet biztosítja az önök számára. Az apartmanjaink okosotthon technológiával vannak felszerelve hozzájárulva a legjobb élményhez.

A JobelHome Home-office Apartmanok tökéletes választás üzleti úton lévők számára, ahol meetingeket, tréningeket, interjúkat és más üzleti célú tevékenységeket tudnak zavartalanul lebonyolítani. Központi elhelyezkedésű apartmanjainkból könnyen elérhetőek világszinvonalú éttermek, szórakozóhelyek és Budapest kulturális színfoltjai.

Apartmanjaink Pest belvárosában helyezkednek el a 7. kerületben, egy gyönyörűen felújított XX. századi társasház második emeletén. A környéken számos étterem található, ahol kiemelkedő gasztronómiai élményekben lehet vendégeinknek része. A New York Café, Duna, a Széchenyi Termálfürdő, a Bazilika és a Váci utca is gyalog távra van tőlünk. A Liszt Ferenc Zeneakadémia 5 percre található, az apartmanjaink elnevezései pedig világhírű zeneszerzőinknek tiszteleg. 
NTAK regisztrációs szám: EG20004119
Szálláshely típusa: Egyéb szálláshely
Bartok

Bartok


Kodaly

Kodaly


Lehar

Lehar


Combination

The Four Apartments Set


Ingyenes lemondás 14 nappal a bejelentkezés előtt. Ha a bejelentkezés előtt 7-13 nappal történik a lemondás, a teljes összegnek az 50%-át kötbérnek számoljuk fel. Ha a vendég a check-in előtt 7 napon belül mondja le a foglalását, vagy hamarabb hagyja el a szálláshelyet, mint ami a foglalásban szerepel, a teljes összeg vissza nem térítendő kötbérnek minősül.