MARADJON BIZTONSÁGBAN, MARADJON VELÜNK

Ezekben a nehéz időkben megteszünk minden tőlünk telhetőt a vendégeink kényelme és biztonsága érdekében. Kézfertőtlenítővel, és ami a legfontosabb, egy ragyogóan tiszta apartmannal fogadjuk vendégeinket. A szállás elfoglalása teljesen automatikus és önállóan történik, nem igényel személyes kontaktust kollégáinkkal.

Csendes, frissen felújított apartmanjaink a belváros budai oldalán találhatóak, mindössze néhány lépésre a Budai Vártól és a Lánchídhoz vezető alagúttól. 

NTAK regisztrációs szám: EG20004199
Szálláshely típusa: Magánszálláshely


Háromszobás apartman
Két apartmanunk kombinációja tökéletes több generációs családi utazásokhoz, hiszen a családtagjainak jut elég külön szoba, így van lehetőség a privát időtöltésre is, míg a nagy nappaliban együtt lehet az egész család. A három hálószobás apartmanunk 100 m2, és 7-8 fő befogadására alkalmas, a kétszobás és stúdió apartmanunkból tevődik össze. 
3BR Apartment

Stúdio

Kompakt stúdió apartman hangulatvilágítással, elektromos redőnnyel, teljesen felszerelt konyhával (mosogató, mosogatógép, hűtő, sütő), Nespresso kávégéppel. A beépített olasz fénycsatornának köszönhetően természetes fény árad be az apartmanba. 

A fürdőben egyedi tervezésű zuhanykabin várja vendégeinket német zuhanyrózsákkal, melyekkel különlegesen jó élmény a fürdés. A WC beépített szellőzéssel van ellátva, szárítógépes mosógép is elérhető a vendégeink számára. 
A kényelmes, egyedi tervezésű kanapéágy egy vagy két főre ágyazható.

Kétszobás apartman
 
Hálószoba
180x200 cm méretű franciaágy, nagy ruhásszekrény, hangulatvilágítás, elektromos redőnyök, 42" FHD okos TV és 120 mbit-es internet csatlakozási lehetőség.

Vendégszoba
Két darab egyedi készítésű, 90x200 cm ágy, mely minden korosztálynak megfelelő, hangulatvilágítás, elektromos redőnyök, 42" FHD okos TV és 120 mbit-es internet csatlakotási lehetőség.

Nappali
Tágas, viágos nappali egyben étkező, étkezőasztallal, hangulatvilágítással, elektromos redőnnyel, nagyméretű 60" FHD okos TV-vel, elegáns kanapéval (1-2 főnek ágyazható), 120 mbit-es internet csatlakozási lehetőség és high-tech kandallóval (Ausztriában gyártva). 

Konyha
Teljesen felszerelt konyhánk megfelel a 21. század minden igények. Különlegessége a tetőről beáramló természetes fény az olasz fénycsöveknek köszönhetően. Nespresso kávégéppel felszerelve.

Fürdőszoba
Kétszemélyes kád, nagyméretű zuhanykabin különleges német zuhanyfejekkel felszerelve. Az élményt hangulatvilágítás teszi még kellemesebbé. Dupla mosdóval és beépített WC szellőztetővel. Mosógép és szárítógép is a vendégeink rendelkezésére áll. 

Külön mosdó
Beépített szellőztetővel és kézmosóval ellátva.
Vasaló és vasalódeszka is található apartmanunkban.

3BR Apartment

Háromszobás apartman

A három hálószobás apartmanunk 100 m2, és 7-8 fő befogadására alkalmas, a kétszobás és stúdió apartmanunkból tevődik össze.

2BR Apartment

Kétszobás apartman

A kétszobás apartmanunk 80 m2 és 6 fő befogadására alkalmas.

Studio

Studió apartman

A studió apartmanunk 20 m2 és 2 fő befogadására alkalmas.

Ingyenes lemondás 14 nappal a bejelentkezés előtt. Ha a bejelentkezés előtt 7-13 nappal történik a lemondás, a teljes összegnek az 50%-át kötbérnek számoljuk fel. Ha a vendég a check-in előtt 7 napon belül mondja le a foglalását, vagy hamarabb hagyja el a szálláshelyet, mint ami a foglalásban szerepel, a teljes összeg vissza nem térítendő kötbérnek minősül.