A vendégház és környezete

A szálláshelyünk a falu Parajd felőli településrészen, a DN A13-as jelű főút mentén fekszik, mintegy 80 m-re az úttól, távol annak zajától. Az új építésű családi ház emeleti része van kialakítva már építésénél fogva vendégfogadásra. A házból szép kilátás nyílik a környező hegyekre, Alsósófalvára. ű

A szálláshely tágas parkolóval (4-6 autó, kisebb autóbusz) rendelkezik, zárt udvarban. Az udvarhoz kisebb gyümölcsös-kert tartozik, ahol található a filagória is. Ugyanitt van a grillező-bográcsozó is, az udvar és a kert köztes területén egy kisebb játszótér (mászóka, homokozó, kis biciklik, autók, labdák), valamint a nagy népszerűségnek örvendő sós dézsa, más nevén a székely jakuzzi.

A vendégszobákról...

A vendégek részére külön lépcsőfeljáró vezet az emeleti részre, ahol a nappali-étkező-konyha, valamint a 4+1 vendégszoba található. Az étkezőben egy 10-12 férőhelyes étkezőasztal, felszerelt konyha (hűtőszekrény, villanykályha, mikrohullámú sütő, mosogatókagyló, tálaló, étkező készlet, kávéfőző, stb.) és televízió található.

A keleti oldalra néző családi szobában egy franciaágy és két szimpla ágy van, 2 db 2 ágyas szobának közös terasza van, amely a szállás déli részére, Alsósófalvára nyújt panorámás kilátást és 3-dik kétágyas szobához tartozik egy pótszoba is (e két szobának közös fürdőszobája van), amely gyerekes családoknak, vagy közeli barátoknak ajánlott.
A szállásról, szolgáltatásokról: www.sovidekpanzio.eu

Kétágyas szoba
Szálláshely pároknak, kisgyermekeseknek

A vendégeink rendelkezésére áll 4 db kétágyas szoba, a következő szobabeosztással: 
- kétágyas szoba két ággyal (franciaágyasként is), terasszal, saját fürdőszobával
- kétágyas szoba két ággyal (franciaágyasként is), terasszal, saját fürdőszobával
- kétágyas szoba két ággyal (franciaágyasként is), saját fürdőszobával
- kisszoba franciaággyal, fürdőszoba nélkül (pótszoba jellege van, ez valamelyik fentebbi szobával együtt lehet igénybe venni, pl. van egy családnál 1 vagy 2 gyerek, stb.)

Minden szobában van ruhásszekrény, asztal, szék, poharak, ágynemű és törülközők, valamint TV és WIFI.

Mennyiség kiválasztása

Családi szoba
Szálláshely családoknak, kis csoportoknak
A családi szobában van egy franciaágy és két szimpla ágy. Ajánljuk 2 nagyobb gyerekkel vagy akár 3 kisebb gyerekkel érkező családoknak, vagy olyan kisebb csoportoknak, akik szívesen vannak egy szobában.

A szobában ruhásszekrény, asztal szék, ágynemű és törülküző áll a vendégek rendelkezésére. A szobához zuhanyzófülkés saját fürdőszoba tartozik.
Mennyiség kiválasztása

 Felszereltség

 Nappali szoba

 Kandalló

 Terasz

 Kert

 Parkolási lehetőség

 Parkolási lehetőség

 Szórakozás

 TV

 Könyvek

 Internet

 Internet

 Wifi

 Konyha

 Konyha

 Kenyérpirító

 Hűtőszekrény

 Kávéfőző

 Mikrohullámú sütő

 Elhelyezkedés

 Hegy

 Vidéki

 Hegyre néző

 Háziállat

 Háziállatok nem engedélyezettek

 Medence és wellness

 Fűtött medence

 Sport

 Kerékpár

 Tenisz

 Trambulin