werkplek
Als stagiaire of Vrijwilliger kan je bij Horse Ranch Bonaire het hele jaar door terecht, voor een stage of werkplek  in de paardenhouderij en dierenverzorging.

Het  is een unieke mogelijkheid om werkervaring op te doen in het buitenland, binnen een compleet andere cultuur. Een internationale stage of werkplek is een waardevolle aanvulling op je cv en biedt je een geweldige ervaring.

Minimaal 1 maand, Max 3 maanden.
MonTueWedThuFriSatSun
       
       
       
       
       
       

De ruimte
Je loopt door tuin naar de overdekte porch, daar bereik je schuifdeur en kom je direct in de woonkamer met open keuken.
De woonkamer is ingericht met twee zitbanken en een salontafel. De keuken is volledig ingericht met koelkast en 5 pits gasfornuis.
Er zijn twee slaapkamers, met eigen een douche, toilet en wastafel. De opstelling van twee eenpersoonsbedden tegen elkaar en de ander 2 eenpersoonsbedden, die los staan, maar ook tegen elkaar gezet kunnen worden.
Op de overdekte porch staat de eettafel. In de tuin, kan je ook heerlijk zitten en er staat een BBQ. Je auto/scooter kan je in de tuin parkeren.

De gedeelde kamer

De kamer, met twee aparte bedden en eigen wc met douche,  waarin je zal verblijven deel je met mede stagaires of vrijwilligers.

Toegang voor gasten
De accommodatie is een woning met eigen opgang en met tuin, parkeerplaats, porch.

Andere dingen waar je op moet letten
De prijs is incl. wifi, stroom op zonnepanelen en water, bij normaal gebruik. Dus er is stroom voor verlichting, opladen telefoon en tablet. Maar niet voor andere elektrische apparaten.
Dus denk maar aan kamperen in een luxe tent. Water is op Bonaire erg duur. Bij onevenredig veel waterverbruik wordt de meerkosten doorberekend en afgerekend aan het einde van het verblijf.

De woning bevind zich op het terrein van onze Ranch.

De woning is een Basic woning denk maar meer aan het luxe camping idee ipv mooi luxe afgewerkte woning maar wel ideaal gelegen op de wind.

Men moet echt een dieren liefhebber zijn, er is een huiskat aanwezig, de woning bevind zich op het terrein met loslopende schapen en geiten.

De woning wordt gedeeld met andere mede huurders en stagiaires van de leeftijd 18/26 jaar.

Er wordt flink gewerkt op de ranch dus hier en daar liggen nog wat bouwmaterialen in de tuin.

Kortom, verwacht geen luxe maar gewoon een gezellige, voordelige plek om te verblijven!